20.04.2024 - EHLİ SÜNNET MEDYA
Ehli Sünnet Medya

Konya’da Vehhabi Fıtrat Dergisine dikkat

Türkiye’de fitne çıkartmaya çalışan, Müslümanları “tekfir ederek” yani kafir göstererek kendilerini Tevhid ehliymiş gibi sunarak insanları aldatan Selefi maskeli Vehhabi dernek ve yapıları deşifre etmeye başlıyoruz.

Bunlar evlerde, kiraladıkları binalarda ve bazen derneğe çevirdikleri dükkanlarda faaliyet gösteriyor.

Sizler de çevrenizde bulunan bu dernekleri bizlere genchoca571@gmail.com adresinden bildirebilirsiniz.

FITRAT DERGİSİ – HANİFİ ADINDAKİ VEHHABİ

Onlardan bir tanesi de Konya’da faaliyet yürüten Fıtrat Dergisidir. Hanifi hoca dedikleri bu şahıs aynı Ebu hanzala tarzı bir yaklaşımla Türkiye halkını, tarikatları şirk içerisinde göstererek sözde Tevhid davası iddiasıyla milleti aldatmaya çalışıyor. Işid Türkiye distribütörü Ebu Hanzala’nın din anlayışıyla paraleller.

Bunların içlerinde hacamat yapan insanlar da bulunuyor. Kendilerine gelenlere ilk önce Tevhid Tağut kurgusunu anlatmaya ve kendilerine çekmeye çalışıyorlar. Dikkat edin ve kandırılmayın.

ehlisunnetmedya.com

BU SAYFAYI PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Himmet Yazıcı dedi ki:

    Geçen sene bu ve bunun gibi yapıları CİMER üzerinden içişleri bakanlığına bildirmiştim. Savcıya intikal etti ve haklarında soruşturma başlattılar. Özellikle Ehli Sünnet Müslümanlar olarak mutlaka ilk görevimiz bu oluşumları CİMER üzerinden bildirmektir. Devletimiz gereken adımları atıyor. Yeter ki onlara yardımcı olalım. Takipte olduğum Ebu Haris ve Ebu Hanzala’nın bazı Youtube kanallarının da Türkiye erişimlerinin kapatıldığına şahit oldum. Elhamdulillah! Yeter ki bizler gereken mücadeleyi verelim.

YORUM YAPABİLİRSİNİZ