27.07.2024 - EHLİ SÜNNET MEDYA
Ehli Sünnet Medya

Sitemiz Yayında…

Bismillahirrahmanirrahim…

Hamd, alemleri kusursuzca yaratan Allah’a mahsustur. Salat ve selam da O’nun yarattığı bir beşer olan ancak beşerin en kusursuzu ve mükemmeli olan Hz. Muhammed Mustafa (Sallallahu aleyhi ve sellem)’in ve O’nun temiz âli ve ashabının üzerine olsun…

Kardeşlerim! Uzun bir zamandır önce alt yapısı, düzenlemeleri ve daha sonra içerik girişiyle alakadar olduğum ehlisunnetmedya.com sitesini Allah’ın izni ve yardımıyla sizlerin hizmetine sunuyorum elhamdülillah.

Bu projeye ben çok değer veriyorum. Çünkü insanlar ve inananlar arasında tefrikanın giderek derinleştiği şu zaman diliminde kendi safımızda olan insanları tanımaya, değerli ilim ehli hocalarımızın, alimlerimizin etrafında toplanmaya çok ihtiyacımız var.

İnternette bazen bir sayfada bazen birden fazla platformda Ehli Sünnet müdafaası yapan, ilim, vaaz, sohbet paylaşan ancak kendini bir vesileyle tanıyanların dışında bilinmeyen bir çok değerli ilim ehli veya mücadeleci hocalarımız/kardeşlerimiz var. Ortaya koyduğumuz bu imkanla kendilerine ulaşmak daha mümkün olacak inşaAllah.

Yapmanız gereken hızlıca kayıt yaparak PROFİL bölümünden “SAYFA EKLE” seçeneğinden sayfanızı eklemek…

*Eklenen sayfa ve kanallar (istismara yol açılmaması için) kontrol edildikten sonra yayınlanmaktadır, bilginiz olsun.

BÜYÜK AHİRET YATIRIMI

Bu siteye sayfasını/kanalını ekleyen kardeşimiz belki bir daha hiç siteye girmeyecek. Ama biz hep o kanallara ve sayfalara yönlendireceğiz insanları. Hatta sadece takipçilerimi değil başka platformlara gücümün yettiği ölçüde reklam vererek tüm insanları yönlendirmeye çalışacağım. Çünkü “ben” davasında değiliz ve olmamalıyız. Benim aracılığım ile bir kişi bile bu kanallardan, sayfalardan istifade etse, “işte benim aradığım kanal bu” dese ve hayatında belki de bir dönüm noktası olsa, faydalansa, bir ilimden nasiplense, bir nasihatini tutsa veya bir yanlışını düzeltse veya bir hataya düşmekten kurtulsa…. Bu sevaptan bir pay almak istemez misiniz?

İşte ben acizane böyle bir niyet taşıyorum ve Rabbimden de niyetimi halis kılmasını temenni ediyorum.

Bu site vesilesiyle sadece kanallara değil Ehl-i Sünnet akaidine ve dalalet ehlini tanımaya da yönlendiriyoruz. Yani insanlar hem hocalarımızı, alimlerimizi tanıyor hem kanal ve sayfalara ulaşıyor hem de nasıl inanması gerektiğini ve etrafını saran tehlikeleri/kişileri öğreniyor.

MÜSLÜMAN ELEMAN İLANI

Bu konuda çok rağbet eden olur mu bilmiyorum ama ben yine de bir bölüm eklemiş oldum. Eleman arayan iş adamlarımız “İLAN EKLE” bölümünden namazını kılabilecek, sakal gibi sünnetleri yerine getirebilecek bir eleman ilanı verebilir. Ve iş arayan kardeşlerimiz de buradan kendilerine uygun bir işe müracaat edebilir.

İlan verecek kardeşlerimizin, BAŞLIKTA şehir, ilçe ve iş sektörünü belirtmelerini rica ederiz.

GELİŞEN ZENGİN İÇERİK

Sizlerin istifade edebileceği bir çok içeriği siteye eklemeye çalıştım. Ana Menüden ulaşabilirsiniz. Elbette yetinmeyeceğiz. Sitemiz imkanımız ölçüsünde eklediğimiz faydalı içerik ile gelişecek Allah’ın izniyle. Hali hazırda var olan kategorilere devamlı yeni içerikler eklenecek. Ehli Sünneti saran tehlikelere karşı uyanık olacağız. Kişi, kurum, kitap ve yayınları deşifre etmeye çalışacak, eyvah demeden, iş işten geçmeden uyanacağız.

Bu siteyi önemli kılacak diğer husus ise videolarımda verdiğim ayet ve hadisleri de yazılı bir şekilde sizlere sunacak olmamdır. Delillere ulaşmanız ve yazılı bir şekilde paylaşmanız mümkün olacak. Bir çok videoma ekledim, yenileri de o şekilde gelecek.

İLERİDE…

Allah’ın izniyle güzel düşüncelerim var. Bunlardan bir tanesi sitemize hızlı ulaşımı sağlamak, kullanıcılar ve site arasındaki etkileşimi arttırmak için gerekli olan ANDORİD telefon uygulaması. (Şuan tasarım aşamasında)

Diğeri ise sizlerden gelecek fıkhi soruların cevaplanacağı bir bölüm.

Bir başka düşüncem ise kullanıcıların kendi düşünce ve bilgilerini paylaşabileceği bir bölüm.

İnşaAllah zaman ve imkan elverdiği ölçüde bu projeyi geliştirmeye devam edeceğiz. Politik güncel kavgalardan uzak temiz bir içerik sunmaya çalışacağız.

GAYRET VE MUVAFFAKİYET

Niyet ve gayret biz acizlerin ortaya koyabileceği yegane fedakarlık, başarı/muvaffakiyet ise Allah’u Teala’nın takdir ettiği nihai sonuçtur.

Rabbimden bu yolda kullanabileceğimiz güç, kuvvet her türlü imkan vermesini temenni ediyorum.

Dualarınızda bu kardeşinizi de unutmamanızı istirham ediyorum.

Hayırlara vesile olması temennisiyle… Allah’a emanet olunuz…

GENÇ HOCA

PROFİL OLUŞTURMAK İÇİN TIKLAYIN

ANA SAYFAYA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

BU SAYFAYI PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 12 YORUM
  1. furkanduman dedi ki:

    Hayrettin Karaman a söyledikleriyle kanıtlarıyla reddiye yaparmısınız hocama göstermem lazım

  2. Allahu teala razı olsun hocam her fırsatta burda olacam inşaAllah

  3. Adsız Soyatsız dedi ki:

    Merhabalar. Genç hocaya soru sormak icin ne yapmali

  4. Irfan Ehli dedi ki:

    Selam’u Aleykum, kayıt oldum lakin yeni eklenenlerde göremiyorum kendimi.

    1. Admin dedi ki:

      Ve aleyküm selam. Profile gidin, sayfa ekleye tıklayın. Ayrıntıları girin inşaAllah. Onaylanınca yayınlanır.

  5. Mazlum Yilmaz dedi ki:

    Allah razi olsun butun kalbimizle

  6. Hasan Çetin dedi ki:

    Hocam. ilk katilimdan sonra tanitim videosu ekleyemiyoruz.

    1. Admin dedi ki:

      Video paylaş kısmından embed kodunu alın. iframe diye başlar. Orayı yapıştırın.

  7. zeynepsultan dedi ki:

    Allah razı olsun emeği geçen herkesten. Bir ricamız akaid elfazı küfür temalı içeriklere çokça yer verin lütfen. Maalesef çoğu insanımızın ibadetleri cahillikten hiçe gidiyor.

    1. zeynepsultan dedi ki:

      Bir öneri içerik de gün içinde mutlaka yapılması gereken faziletli zikirleri dualarım bölümüne ekleyebilirsiniz Mesela sabah namazının sünneti ile farzı arasındaki iman kurtarma zikri veya akşam sabah namazından sonra 7 defa Allahumme icirni minennar zikri…

  8. Ali Hasan dedi ki:

    Allah mubarek eylesin. Maşallah çok beğendim

YORUM YAPABİLİRSİNİZ