09.05.2024 - EHLİ SÜNNET MEDYA
Ehli Sünnet Medya

Ebu Hanzala Örgütünün Gerçek Yüzü Deşfire edildi

Bize mail yoluyla ulaşan bir kardeşimiz yaşadıklarını anlattı.

Video ile alakalı birkaç hususu eklemek istiyorum. Videoyu itibarsızlaştırmak için bir kaç argüman kullanıyorlar.

SİZİN ADAMINIZ İDDİASI: Ebu Hanzalacılar diyor ki: “kendinizden birisi, yalancıya lanet olsun” Ben de diyorum ki madem lanet okuyorsunuz, şayet ben bu kişiyi tanımıyorsam, bir kurgu değilse, yalan değilse Allah ve tüm lanet edicilerin laneti sizin ve Ebu Hanzala üzerine olsun. Buyurun siz de amin deyin.

KAĞIDA BAKIP OKUYOR: Kağıda not almak okumak yalan söylemek için mi yoksa hatırlamak için mi? Sizin hocalarınız da önündeki kağıda not almış bakıyor o halde onlar da yalan uyduruyorlar. Böyle basit iddialarla gelmeyin.

NEDEN YÜZÜNÜ GİZLİYOR: Doğru olsa yüzünü gizlemez diyorlar. Adamın karşısında “mürted ve müşrik” olarak gördüklerini öldürmeyi cennet bileti sayan bir zihniyet var, ne yapsın! Can emniyetinden dolayı yüzünün gizlenmesini istedi.

Şu da var ki, bu anlatıların yaşandığı zaman dilimi var. Bugün belki bazı şeyler değişmiş olabilir. Mesela eskiden elektriği kaçak kullanırken şimdi bağlatıyor olabilirler. Akıllı insan bu farkı da anlar.

Bence videodaki her şeyin doğru olduğunu Ebu Hanzalacı çekirdek kadro biliyor çünkü videoya parayla dislike (beğenmeme) satın alıyorlar. Bunu yorum yazan onlarca insan ifade etti.

Korktular ve telaşlandılar… Çünkü HAK GELDİ BATIL ZAİL OLDU… BATIL YIKILMAYA MAHKUMDUR.

GENÇ HOCA
ehlisunnetmedya.com

BU SAYFAYI PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAPABİLİRSİNİZ