20.04.2024 - EHLİ SÜNNET MEDYA
Ehli Sünnet Medya

Kemalizmin din hocası Cemil Kılıç kovuldu

Din adı altında gençlere deizmi pompalayan, kendi uydurduğu dinin ilahiyatçısı, kemalistlerin fetvacısı “Kur’ân ALLAH kelamı değildir” gibi hezeyanları bulunan Cemil Kılıç şikayetler üzerine görevden atıldı.

Kemalistlere ağlamaya başlayan Cemil Kılıç bunun siyasi bir karar olduğunu belirterek Kemal Kılıçdaroğlu gibi kişileri etiketliyor.

Daha sonrasında hızını alamayan Cemil Kılıç cemaatleri, Müslümanları hedef gösteriyor. Yaptığı açıklama şöyle:

Diyanet Sen adlı sözde sendika ile ‘Cübbeli’ ve ‘Akit’ gibi engizisyoncu malum kesimlerin ve FETÖ kalıntısı yapıların, nefret vaazları veren Halil Konakçı ve avanelerinin, din cahili, iman fakiri kimi odakların, akıl ve bilim karşıtı güruhun ve yurda çıyan, halka düşman zümrelerin aleyhimde yürüttüğü karalama ve linç kampanyası sonucu haksız ve hukuksuz bir soruşturma ile dahası hakkaniyet ilkesi alenen çiğnenerek güya cezalandırıldım. Lakin ben bunu bir ceza değil bir onur madalyası olarak görüyorum”.

Çok geç oldu ama yine de bu kişinin görevden alınması çok olumlu bir adımdır.

BU SAYFAYI PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. sami dedi ki:

    Çok şükür Memlekette Güzel şeylerde olabiliyor Lakn Şeriat Ahkamını Öğretimi ve Eğitiminide Müfredata Tam manasıyla Oturtabilirsek Ozaman Neslimizi Kurtarılmış Sayabiliriz Ancak Ki daha Okadar çık Değişmesi gereken Konular varki…

YORUM YAPABİLİRSİNİZ