06.05.2024 - EHLİ SÜNNET MEDYA
Ehli Sünnet Medya

Cinlerden korunmak için okunacak dualar

Göremediğimiz ama hayatımıza tesiri olan varlıklar. Cinler. Yakınlarımızdan dostlarımızdan bile bunların musallat olduğu, sıkıntı çeken kişiler olabiliyor… bizim de başımıza gelebilir. çünkü günümüzde maneviyat eksikliği, şuursuz davranışlar ve çeşitli sebeplere dayalı psikolojik buhranlar onlara kapı aralıyor, fırsat veriyor. o yüzden uyanık olacağız ve zırhlanacağız.

Zırhlanmadan önce dikkat etmemiz gereken bazı şeyler var. cinlere kapı açmamamız gerekiyor. Cinlere nasıl kapı açılır: mesela bir kişi banyo yaptığı yere işerse cinlere kapı açar, abdest aldığı yere işerse kapı açar yani fırsat verir. ay halinde hanımların bedeni zayıf düşer dualarla takviye etmek lazım. Yine özellikle akşamdan sonra dut, incir, ceviz ağacı altları onların sosyal alanlarıdır buralara çok girmemek lazım. Evde biblo, karışık tablolar bulundurmamak kuru kafa resimli kıyafetler giymemek lazım. Ne yaparsak eüzü besmeleyle yapacağız, abdestsiz bulunmamaya özen göstereceğiz ve duasız okumasız kalmayacağız.

Bu konuda size Salih Memİşoğlu merhum ve ehil kişilerden edindiğim bir kaç tesirli yöntemi tavsiye etmek istiyorum.

Buna zırh deniyor arkadaşlar çok tesirli:
Sabah evden çıkarken
7 Ayetel kürsi… 1. Yi okuyup sağına, 2. Yi okuyup soluna, 3. Yü okuyup önüne, 4. Yü okuyup arkana, 5. Yi yukarıya, 6. Yı aşağıya, 7. Yi okuyup içinize çekiyosunuz ve bir felak ve bir nas okuduktan sonra Allah’a sığınıyoruz.

BİR BAŞKA YOL:
1 bardak suya;
1 Fatiha,
1 Ayetel Kürsi,
11 ya Allah ya Fettah el Azim, el Kerim, er Rahim
okuyoruz ve evden çıkmadan içiyoruz.

Başka bir yol:
7 zeytin veya hurma üzerine (zeytinde olabilir hurma da)
1 Sübhaneke,
1 fatiha,
3 ihlas,
1 Kafirun Suresi okunup yenirse Allah’ın izniyle çok faydalı olacağı söylenmiştir.

Bir tanesi de:
Bir Cuma günü sala vakti öğlen namazına doğru bir bardak zemzem suyuna okudukça üflüyoruz:
Yasin suresi birinci sayfası
Hadid suresi 1-5
Rahman Suresi 15-16 dahil
Enam suresi 128-130 ayetler
Cin suresi 1-15 ayetleri okuyoruz
101 defa ya Allah, ya Fettah, el Azim el Kerim, Er Rahim deyip suyu içen kişiyi Allah (Celle Celaluhu) 41 gün bütün kötülüklerden korur.

Bir de arkadaşlar evinde Bakara suresi okunduğu müddetçe cinler o evden uzaklaşırlar. Siz okusanız da veya internetten telefondan açsanız da aynı etkiyi gösterir. o evi terk ederler.

Cinlerin sevmediği bir şey ise sirkedir. Sirke kokusunu hiç sevmezler. Temizlik suyuna katar veya serpiştirirseniz çok tesirlidir biiznillah.

ÜZERİMDE CİN VAR GİBİ HİSSEDİYORUM DİYORSANIZ:

Sabah ezanı okunurken bir bardak suya 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha suresi, 11 Felak, 11 Nas suresi, 11 defa da “La İlahe İlla ente subhaneke inni küntü minez zalimin”, 11 defa “La havle vela kuvvete illa billah il aliyyil azim” diyerek suya okuyun, namazınızı kılın, sonra evinin penceresini açıp gökyüzüne 3 dakika baktıktan sonra niyetinizi tutup için. Rahatsızlığı veren bu varlıklarsa Allah’ın izniyle kısa sürede bunun tesirini göreceksiniz.

BU SAYFAYI PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAPABİLİRSİNİZ