04.05.2024 - EHLİ SÜNNET MEDYA
Ehli Sünnet Medya

İzmir Ebrar Derneği

SAYFA HAKKINDA
TANITIM VİDEOSU
YORUMLAR

Bismillah…
Bizleri yoktan var eden, varlığından haberdar eden, Peygamberler gönderen, Kitaplar indiren, insanlığın kurtuluşu için doğru yolu gösteren ve insanı yeryüzünde halife seçen Allah’a (celle celâlühû) binlerce kez hamdolsun.

Daha doğar doğmaz “ümmetî, ümmetî” diyen, insanlığa kurtarıcı ve önder olarak gönderilen, son Peygamber Hazreti Muhammed (sallâllahü aleyhi ve sellem)’e sonsuz salat-u selam olsun.

Ebrar Derneği İsmailağa Camiası güllerinden Muhammed Kılıç Hocaefendi önderliğinde bir grup dertli insanın katkılarıyla İzmir’de faaliyetine başladı.
Sizden, hayra çağıran, iyiliği emreden ve kötülükten men eden bir topluluk bulunsun. İşte kurtuluşa erenler onlardır.” (Âl-i İmran 104 ) Ayet-i Kerîme’si gereğince tüm insanlığa İslam’ı anlatmak, yaşatmak maksadıyla 2012 yılında yola çıktık.

 

Elhamdülillah…
2021 yılında onbinlerce hayırseverimiz ile çıktığımız bu yolu çığ gibi büyüterek emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. İ’lâ-yı Kelimetullah uğrunda büyüklerimizin nasihatleri, hayırseverlerimizin desteği, Ayet  ve Sünnetlerin ışığı ile her yıl yurtiçi ve yurtdışı organizasyonlarımızla yüzbinlere ulaşıyoruz.

 

İnşaallah…
Yalnızca Allah’ın rızasını kazanmak, İslam’ı yaşamak ve yaşatmak vizyonumuz ile faaliyet alanlarımızı genişleterek bu kutlu yolda sizlerle beraber yürümeye devam edeceğiz.

BU SAYFAYI PAYLAŞ

Henüz video eklenmemiş.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

SAYFA HAKKINDA YOURUMUNUZ NEDİR?
SAYFAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ